done korte levertijd
done vandalisme-proof
done meekijken met smartphone
done eenvoudig inzetbaar

Tijdelijke camerabewaking vastgoed

Camerabewaking werkt preventief en vermindert criminaliteit. Beveiligingscamera’s schrikken ongenodigde gasten af. Met mobiele camerabewaking van Mobiele Camera Nederland houdt u constante controle over uw vastgoed. Daarnaast kunnen opvallende zaken direct worden aangepakt. Houdt uw vastgoed veilig met mobiele camerabewaking van Mobiele Camera Nederland.

Meer informatie over onze mobiele beveiligingscamera's?

Invullen van je naam is verplicht
Geldige bedrijfsnaam is verplicht
Geldig telefoonnummer is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.

Cameramast met beveiligingscamera's huren

Op diefstalgevoelige, afgelegen bouwplaatsen en tijdens evenementen is tijdelijke camerabewaking uitermate geschikt. Maar optimaal overzicht is vaak niet mogelijk. Met de tijdelijke cameramasten van Mobiele Camera Nederland houdt u het terrein, constructie of evenement, dag en nacht in de gaten.

De beveiligingscamera's zijn geplaatst op een uitschuifbare mobiele cameramast tot 7 meter hoog en kunnen overal worden geplaatst. Waar dan ook, zo lang u wilt. De mobiele camerabewaking is voorzien van een 230 Volt aansluiting en een noodstroomvoorziening.

De mobiele beveiligingscamera mast  is in een korte looptijd snel inzetbaar en heeft een flexibele opzet. Voor kortlopende projecten of veranderende omstandigheden, zorgen de mobiele cameramasten voor de ultieme locatie beveiliging. Het is geschikt voor iedere locatie en volledig zelfstandig.

Met de intelligente camerabewaking is er 24/7 toezicht en worden alle beelden opgenomen. De tijdelijke cameramast werkt doeltreffend en preventief. 

 

logo