done korte levertijd
done vandalisme-proof
done meekijken met smartphone
done eenvoudig inzetbaar

Kies voor de slimste beveiligingscamera’s van Nederland

Onze mobiele beveiligingscamera’s zijn uitgerust met de modernste online mogelijkheden. Van smart camera’s, die indringers signaleren voor ze toeslaan, tot een snelle beveiligde verbinding met de meldkamer. Hoe werkt dit proactieve beveiligingssysteem?

1 signalering voordat indringers toeslaan

24/7 smart video surveillance met VCA, VMS en microwave PIR sensoren

Onze beveiligingssystemen combineren de nieuwste technieken. Denk aan smart video surveillance en video content analyse (VCA) waarbij software de situatie herkent en verwerkt met een video management systeem (VMS). Dit zorg voor 24/7 slimme videodetectie rondom het pand of bedrijventerrein. Zo worden in een vroeg stadium potentiele indringers gesignaleerd.

2 Verdachte beelden worden doorgezet naar meldkamer (PAC)

Met een beveiligde cloud en online verbindingen

Onze beveiligingscamera’s staan, met speciaal beveiligde software, in verbinding met onze eigen alarmcentrale (PAC). Deze software maakt gebruik van een eigen beveiligde verbinding (VPN) en werkt volgens de AVG-regels. Dit gaat hacken en storingen tegen. Met deze verbinding ben je verzekerd van 24/7 toezicht en het direct kunnen ingrijpen bij meldingen.

3 Eigen meldkamer beoordeelt direct online de beelden

Effectieve opvolging op basis van live camerabeelden

De centralist in onze particuliere alarmcentrale (PAC) komt direct in actie en beoordeelt de beelden. Bij verdacht handelen wordt er door onze beveiligingsmedewerker een alarmmelding gedaan bij de meldkamer van de politie en de surveillant op straat. Is er niets aan de hand? Dan wordt er geen melding gedaan. Dit voorkomt nodeloze alarmeringen.

4 Directe opvolging van politie en surveillanten

Live videobeelden worden doorgezet naar de meldkamer van de politie

De centralist in de meldkamer heeft een directe verbinding met de meldkamer van de politie en met surveillanten van het beveiligingsbedrijf. Hierdoor wordt er snel gereageerd op de alarmmelding. De live videobeelden van de beveiligingscamera’s kunnen worden doorgezet naar de politie voor een effectieve opsporing van de indringers.

Meer informatie over onze mobiele beveiligingscamera's?
Geldige bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je naam is verplicht
Geldig telefoonnummer is verplicht
Geldig e-mailadres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen. Vul deze hier boven in.

Onze klanten

Referenties

Gemeente Terneuzen
Patrick Anema

Gemeente Terneuzen

Op afgelegen locaties waar vandalisme mogelijk is, kan camerabewaking vaak wenselijk zijn. Dankzij onze zelfvoorzienende mobiele camera-unit kan dat ook tijdelijk.

Lees verder
Rothuizen BouwMeesterPro
Evert Jan Akershoek

Rothuizen BouwMeesterPro

Evert Jan Akershoek, projectmanager bij Rothuizen BouwMeesterPro in Middelburg, is blij met zijn twee gehuurde mobiele camera units.

Lees verder
Stichting Arduin, Middelburg
Henk Koole

Stichting Arduin, Middelburg

Onze mobiele camera-unit houdt terreinen en gebouwen dag en nacht in de gaten. Waar dan ook, want het systeem heeft een eigen stroomvoorziening.

Lees verder