done korte levertijd
done vandalisme-proof
done meekijken met smartphone
done eenvoudig inzetbaar

Evert Jan Akershoek

Brandje en schade in beeld!

Evert Jan Akershoek, projectmanager bij Rothuizen BouwMeesterPro in Middelburg, is blij met zijn twee gehuurde mobiele camera units. 

“In  Kloosterzande zijn we bezig aan de laatste fase van een groot bouwproject: een combinatie van een woonzorgcentrum voor Zorgsaam, appartementen voor Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, samen met een huisartsenpost en fysiotherapiepraktijk. Een deel van het bestaande woonzorgcentrum Antonius is hiervoor gesloopt. Onze bouwlocatie wordt al enkele maanden beveiligd door twee mobiele camera units. Twee van die grote masten hebben natuurlijk een preventieve werking wat betreft diefstal en vandalisme. Maar we hebben ook een paar andere vervelende gebeurtenissen kunnen registreren. Er was bijvoorbeeld een brandje in een elektra verdeelunit. Gelukkig liep dat dat goed af. Op de videobeelden konden we precies zien hoe dat gebeurde. Daar kunnen we dan weer lering uit trekken. Ook zagen we, achteraf, dat een vrachtwagen tegen een glasbok was gereden. Met schade als gevolg. Niemand had het gezien, de camera wel!”

“Rothuizen BouwMeesterPro ontwerpt gebouwen en stuurt direct alle onderaannemers aan, zonder hoofdaannemer er tussen. Dat doen we graag en goed, dus we houden ons het liefst niet bezig met diefstal en schade. Ik weet zeker dat die camera units ons werk en zorgen besparen.”

Meer informatie over onze mobiele beveiligingscamera's?
Invullen van je naam is verplicht
Geldige bedrijfsnaam is verplicht
Geldig telefoonnummer is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.