done korte levertijd
done vandalisme-proof
done meekijken met smartphone
done eenvoudig inzetbaar

Solarmasten met beveiligingscamera's

Camerabewaking op zonne-energie

Op diefstalgevoelige, afgelegen locaties en tijdens evenementen is tijdelijke camerabewaking vaak wenselijk. Op deze locaties is (nog) niet altijd stroom aanwezig. Dan biedt de Solarmast uitkomst. Deze mast met beveiligingscamera’s draait volledig op zichzelf en wekt zijn eigen energie op door middel van zonnepanelen. Ideaal voor afgelegen locaties en voor evenementen en bouwterreinen waar het aanleggen van kabels niet altijd wenselijk is.

Onze mobiele camera-unit solar houdt uw terrein of evenement dag en nacht in de gaten zelfs als er geen  stroomvoorziening aanwezig is. Waar dan ook, zo lang u wilt. Het systeem is snel geplaatst en direct operationeel.

Onze mobiele camera-unit is een standalone securitysysteem in een sterke vandalisme-proof behuizing. Het geheel wordt met een aanhanger snel en eenvoudig geplaatst. Overal. Binnen afzienbare tijd is uw terrein of evenement voorzien van camerabewaking en worden alle beelden opgenomen. 

Stroomvoorziening met zonnepanelen

De MCN Solar is voorzien van 3 zonnepanelen in combinatie met een accupakket en kan daardoor volledig autonoom functioneren.

Camerabewaking met mobiele verbinding

De mobiele camera-unit is voorzien van een 4G modem met VPN verbinding en staat 24 uur per dag in verbinding met onze meldkamer. Indien gewenst kunt u ook zelf meekijken op een smartphone of PC.

Beveiligingscamera's

We beschikken over 2 type’s solar masten. Type 1 is voorzien van 1 op afstand bedienbare high speed Dome. Type 2 is naast een high speed dome voorzien van 3 vaste camera’s. Afhankelijk van de situatie ter plaatse wordt er een keuze gemaakt welk type er wordt geplaatst.  

Alarmmelding meldkamer

Bij een melding van een verdachte situatie beoordelen onze centralisten de beelden. Bij verdacht handelen wordt er contact opgenomen met de surveillancedienst en indien nodig worden de beelden direct doorgezet naar de politiemeldkamer. Is er niets aan de hand? Dan wordt er geen melding gedaan. Dit voorkomt nodeloze alarmen.

Opnames beveiligingscamera's

U en de meldkamer kunnen zelf live meekijken, en alle beelden worden opgenomen. Dat kan van belang zijn bij bewijsvoering. Indien gewenst kunnen de beelden worden veiliggesteld. De unit beschikt over een databundel met fair use policy. Bij incidenteel meekijken worden er geen kosten in rekening gebracht.

Meer informatie over onze Solarmasten
Geldige bedrijfsnaam is verplicht
Invullen van je naam is verplicht
Geldig telefoonnummer is verplicht
Geldig e-mailadres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen. Vul deze hier boven in.

Onze klanten

Referenties

Gemeente Terneuzen
Patrick Anema

Gemeente Terneuzen

Op afgelegen locaties waar vandalisme mogelijk is, kan camerabewaking vaak wenselijk zijn. Dankzij onze zelfvoorzienende mobiele camera-unit kan dat ook tijdelijk.

Lees verder
Rothuizen BouwMeesterPro
Evert Jan Akershoek

Rothuizen BouwMeesterPro

Evert Jan Akershoek, projectmanager bij Rothuizen BouwMeesterPro in Middelburg, is blij met zijn twee gehuurde mobiele camera units.

Lees verder
Stichting Arduin, Middelburg
Henk Koole

Stichting Arduin, Middelburg

Onze mobiele camera-unit houdt terreinen en gebouwen dag en nacht in de gaten. Waar dan ook, want het systeem heeft een eigen stroomvoorziening.

Lees verder