done korte levertijd
done vandalisme-proof
done meekijken met smartphone
done eenvoudig inzetbaar

Mobiele cameramast industrieterrein

Een beveiligingscamera is effectiever dan een surveillance, dit omdat de camera altijd aan staat en alle opvallende zaken direct vastlegt. Met de mobiele camera unit wordt het industrieterrein constant in de gaten gehouden. Een beveiligingscamera op het industrieterrein werkt preventief en vermindert criminaliteit. Houdt uw industrieterrein veilig met de mobiele camera unit van Mobiele Camera Nederland.

Meer informatie over onze mobiele beveiligingscamera's?

Invullen van je naam is verplicht
Geldige bedrijfsnaam is verplicht
Geldig telefoonnummer is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.

Cameramast met beveiligingscamera's huren

Op diefstalgevoelige, afgelegen bouwplaatsen en tijdens evenementen is tijdelijke camerabewaking uitermate geschikt. Maar optimaal overzicht is vaak niet mogelijk. Met de tijdelijke cameramasten van Mobiele Camera Nederland houdt u het terrein, constructie of evenement, dag en nacht in de gaten.

De beveiligingscamera's zijn geplaatst op een uitschuifbare mobiele cameramast tot 7 meter hoog en kunnen overal worden geplaatst. Waar dan ook, zo lang u wilt. De mobiele camerabewaking is voorzien van een 230 Volt aansluiting en een noodstroomvoorziening.

De mobiele beveiligingscamera mast  is in een korte looptijd snel inzetbaar en heeft een flexibele opzet. Voor kortlopende projecten of veranderende omstandigheden, zorgen de mobiele cameramasten voor de ultieme locatie beveiliging. Het is geschikt voor iedere locatie en volledig zelfstandig.

Met de intelligente camerabewaking is er 24/7 toezicht en worden alle beelden opgenomen. De tijdelijke cameramast werkt doeltreffend en preventief. 

 

logo