done korte levertijd
done vandalisme-proof
done meekijken met smartphone
done eenvoudig inzetbaar

Mobiele cameramast industrieterrein

Een beveiligingscamera is effectiever dan een surveillance, dit omdat de camera altijd aan staat en alle opvallende zaken direct vastlegt. Met de mobiele camera unit wordt het industrieterrein constant in de gaten gehouden. Een beveiligingscamera op het industrieterrein werkt preventief en vermindert criminaliteit. Houdt uw industrieterrein veilig met de mobiele camera unit van Mobiele Camera Nederland.

Meer informatie over onze mobiele beveiligingscamera's?

Invullen van je naam is verplicht
Geldige bedrijfsnaam is verplicht
Geldig telefoonnummer is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.

Cameramast met beveiligingscamera's huren?

Op diefstalgevoelige, afgelegen locaties en tijdens evenementen is tijdelijke camerabewaking wenselijk. Maar optimaal overzicht is vaak niet mogelijk. Met de tijdelijke cameramasten van Mobiele Camera Nederland houdt u het terrein of evenement, dag en nacht in de gaten.

De beveiligingscamera's zijn geplaatst op een uitschuifbare mobiele cameramast tot 7 meter hoog kunnen overal worden geplaatst. Waar dan ook, zo lang u wilt. De mobiele camerabewaking is voorzien van een 230 Volt aansluiting en een noodstroomvoorziening. De mobiele beveiligingscamera is snel geplaatst en direct operationeel.

logo