done korte levertijd
done vandalisme-proof
done meekijken met smartphone
done eenvoudig inzetbaar

Camerabewaking bouwplaats

Onbemande bouwterreinen kunnen erg gevaarlijk zijn. Met mobiele camerabewaking houdt u ongenodigde gasten buiten de deur. Het werkt preventief en vermindert criminaliteit. Met de mobiele camera unit houdt constant zicht op het bouwterrein. Ook als er wel mensen aanwezig zijn. Daarnaast kunt u door middel van de mobiele camera unit opvallende zaken gelijk aanpakken. Houdt het bouwterrein veilig met camerabewaking van Mobiele Camera Nederland.

Meer informatie over onze mobiele beveiligingscamera's?

Invullen van je naam is verplicht
Geldige bedrijfsnaam is verplicht
Geldig telefoonnummer is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.

Cameramast met beveiligingscamera's huren?

Op diefstalgevoelige, afgelegen locaties en tijdens evenementen is tijdelijke camerabewaking wenselijk. Maar optimaal overzicht is vaak niet mogelijk. Met de tijdelijke cameramasten van Mobiele Camera Nederland houdt u het terrein of evenement, dag en nacht in de gaten.

De beveiligingscamera's zijn geplaatst op een uitschuifbare mobiele cameramast tot 7 meter hoog kunnen overal worden geplaatst. Waar dan ook, zo lang u wilt. De mobiele camerabewaking is voorzien van een 230 Volt aansluiting en een noodstroomvoorziening. De mobiele beveiligingscamera is snel geplaatst en direct operationeel.

logo